Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: Ταξίδι Ζωής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, ώρα 19:30, στο Σαρόγλειο Μέγαρο – ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων) η εκδήλωση με θέμα «Ταξίδι Ζωής» που διοργανώθηκε από τον καλλιτεχνικό σύλλογο, ipfavloskyklos με την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Μέσα από ένα διάλογο πολιτισμού και τέχνης, σε ένα σκηνικό βιντεοπροβολών από τον σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλο και τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, ταξιδέψαμε σε ιστορίες ζωής μέσα από την 7η τέχνη, τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, την ομορφιά, τη διατροφή, τη μόδα, τη ψυχολογία και τη χοροθεραπεία.

Ομιλητές μας ήταν η ψυχολόγος Αικατερίνη Κοτσιφάκου, η βιολόγος Γεωργία Μεγαρίτη, η Στέβη Μπασιάκου και η Έρη Περδίου  από την ένωση Χοροθεραπευτών, η 81χρονη σέρφερ Γερολυμάτου Αναστασία και ο δρομέας Τσιγάρας Γρηγόρης.

Η θεματική ξενάγηση συνεχίστηκε με  Εικαστικές τέχνες από την Λυδία Βενιέρη, την Ιστορικό Τέχνης Ίρις Κρητικού, την Αντιγόνη Γύρα  δημιουργό παραστάσεων χορού και θεάτρου.

Ταξιδεύοντας την τέχνη, η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη συμμετείχε με μια αφήγηση της προσωπικής της ιστορίας.

Τέλος με «Κάλλος», φαντασία και έμπνευση ο eco editor Δημήτρης Γραμματικογιάννης  μας ταξίδεψε με τις δημιουργίες της Χαράς Λεμπέση σε ένα αρχείο ρούχων, συνομιλώντας με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, κος Χάρης Ρώμας, η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου και πλήθος καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη γευστική δοκιμή των οίνων SABANIS DOMAINE

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Ματρώνη Δικαιάκου.

Την διοργάνωση την πλαισίωσαν μουσικά, η Ζωή Τηγανούρια ακορντεόν και οι samebito.

Η επιμέλεια του  makeup έγινε από τον Freddy Make Up Stage

Παπούτσια Kotsoni’s shoes

Οι συντελεστές της διοργάνωσης:
Πρόεδρος ΙΡ-Favlos Kyklos: Ιωάννα Πατσουλάκη
Βίντεο Αρτ και σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος, Ιωάννα Πατσουλάκη
Fashion art director / Eco Styling: Δημήτρης Γραμματικογιάννης
Συντονιστής Διοργάνωσης: Βασίλης Κοντογιώργος
Επιμέλεια:  Κάτια Μεσίρη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αριάδνη Νικάκη